fredag 23. september 2011

Siste halvdel av turen

Så var siste kveld allerede kommet. Tida har virkelig flydd, og vi forstår ikke helt hvordan det allerede er lørdag 24. september om noen få timer.

Kort oppsummering av de siste dagene:

Dag 5, tirsdag 20. september
Kobe: Sentrum og Rokko Island

Denne dagen gikk til siste runder i handlegatene i sentrum. Været var ikke helt på vår side, så det passet ypperlig for oss at det aller meste ligger under tak;)

På ettermiddagen gikk ferden videre til Rokko Island, hvor alle biter falt på plass, og jeg fikk ja fra Irene! Vi gleder oss stort over det som venter!!:)

Ellers står det mer om denne dagen i forrige innlegg.

Dag 6, onsdag 21. september
Kobe - Nagoya (egentlig Tokyo)

Vi satte oss på Shinkansen retning Tokyo, i tro på at vi skulle kunne bruke store deler av dagen i Shinjuku og andre bydeler. Men slik ble det såvisst ikke. Ca midt imellom Osaka og Nagoya, stoppet toget på en stasjon og der ble vi stående i 2 timer, før vi fikk vite at taifunen ("tropisk syklon" i norsk terminologi) hadde gjort det utrygt å krysse en elv nærme Tokyo.




Irene venter tålmodig.

Så da ble det, etter mye styr, en overnatting i Nagoya. Det ligger ca midt mellom Kobe og Tokyo.
Sånn er det! Vi fikk ihvertfall oppleve verdens lengste pommes frites i Nagoya:




Dag 7, torsdag 22. september
Nagoya - Tokyo, Shinjuku

Endelig åpnet linjene igjen, og vi kunne ta shinkansen inn til Tokyo!




Her er hotellet på Shinjuku!! Deilig å bo i 31. etasje!:)










Etter å ha stirret ut vinduet med åpne munner og store øyne, tok vi turen til Akihabara og Ueno. Restene av taifunen gjorde at det ikke var veldig mye å gå ute etter denne kvelden.

Dag 8, fredag 23. september
Tokyo Disney Sea og Shinjuku







Tokyo Disney Sea var en fantastisk opplevelse, selv om resten av Tokyo også hadde bestemt seg for å ta turen i dag. Men Disneyland er jo magisk uansett:)

Ikveld var vi i Shinjuku i området rundt stasjonen. Irene var på Forever 21, og jeg fant meg en 9 etasjers (!!!) elektrobutikk som jeg kunne ha flyttet inn i! Fytti!!

Nå går siste tida til å pakke og psyke seg opp til en tidlig start kl 6 i morra tidlig. Flyet går kl 11.10 fra Tokyo, og vi er fremme i Oslo kl 23, norsk tid. Vi lander på Flesland ca 11.45 på søndag formiddag.

Takk til alle dere som har fulgt oss! Vi har hatt en magisk tur, og gleder oss masse til å vise bilder og treffe dere igjen!!!:)

Store klemmer fra de forlovede!


Location:Shinjuku, Tokyo

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar